Sony heeft een muziekvideo verwijderd met verschillende titels voor PlayStation 4 na een beschuldiging van plagiaat. De video werd gepubliceerd door Sony Interactive Entertainment Japan Asia.

In deze enorme advertentie zaten clips van 16-games, maar de beschuldiging betreft de animatie van deze video. De animatiewebsite Catsuka heeft een video gemaakt, die je hieronder kunt zien, die vergelijkt wat Sony heeft gemaakt met de originele bronnen waarvan het "is geïnspireerd".

Zoals gerapporteerd door DualShockers, de animatieregisseur achter de video is Kevin Bao, al beschuldigd van plagiaat nog een animatie.

Sony heeft nog geen commentaar gegeven op de beschuldiging van plagiaat. Op dit moment is niet bekend of de animaties intern zijn uitgevoerd of aan andere mensen of bedrijven zijn toevertrouwd. Hieronder zie je de Sony-video opgeladen door W Gamen. We wachten op verklaringen van het bedrijf, maar, zoals hierboven te zien is, lijkt de beschuldiging beslist gegrond.

Reacties

antwoorden