Red Barrels heeft zojuist zijn nieuwste project in het universum van aangekondigd langer duren dan op titel The Outlast Trials. De titel lijkt een prequel omdat deze zich afspeelt in het tijdperk van de koude oorlog en spelers in staat zal stellen om de verschrikkingen onder ogen te zien die hen alleen of met andere mensen te wachten staan. Hiermee kun je samen met maximaal drie andere spelers in de coöperatieve modus spelen.

De game is nog steeds in productie en het team heeft geen verdere details bekendgemaakt.

David Chateauneuf, mede-oprichter van Red Barrels, zei:

"Nu we onze conceptdemonstratie hebben gedaan, is het tijd om ons te concentreren op het creëren van inhoud, variëteit ... en gore. Ons team werkt aan het creëren van een nieuwe ervaring die miljoenen spelers angst en bezorgdheid zal bezorgen, zowel tijdens experimenten alleen als met vrienden. "

Red Barrels bracht ook de eerste concept art uit voor The Outlast Trials, je kunt het hieronder zien.

The Outlast Trials

Reacties

antwoorden