I werelden van echte en virtuele technologie si mix, dankzij vennootschap tra De Sims  e Ironhack, die wat weggeven beurzen waarmee fans van virtual reality een academisch pad kunnen volgen dat hen op de arbeidsmarkt in de hightechsector kan lanceren.

Ironhack, de technologie school die opereert vanuit de 2013, e De Sims, de populaire videogame verdeeld door Electronic Arts, begon een samenwerking om de release van de uitbreiding van De Sims 4 Discover University te vieren. In Discover University kunnen de Sims naar school gaan en de vaardigheden leren die nodig zijn om zich voor te bereiden op de wereld van het werk. De nieuwe beurs wil de echte wereld dichter bij de virtuele brengen, zodat spelers hun vaardigheden kunnen perfectioneren en enkele van de meest opwindende en gewilde carrières in de videogame- en hightechsector kunnen ontdekken.

Fans van De Sims over de hele wereld kunnen er een aanvragen studiebeurs op een van de negen Ironhack-campussen in Europa, Keuze uit MadridBarcelonaParijsAmsterdamBerlijn o Lissabon en in Amerika tra MiamiMexico Stad o St. Paul. Het doel is om de essentiële kennis te verwerven voor de ontwikkeling van videogames en de snelle groei van de technologiesector op de arbeidsmarkt te begrijpen. Terwijl spelers de mogelijkheid hebben om hun Sims naar de universiteit te sturen, daarentegen, met deze nieuwe mogelijkheid, laten The Sims en Ironhack een hele generatie jonge talenten toe om meesters van hun toekomst te worden en nieuwe te leren en waardevolle begrippen.

  • Tot 17 december kunnen mensen die willen leren en hun vaardigheden in de hightechsector willen verbeteren, een studiebeurs aanvragen voor cursussen voor webontwikkeling, UX / UI-ontwerp of gegevensanalyse.
  • Meer dan 400-beurzen worden toegekend voor een totaal van 800.000 € voor voltijd- of deeltijdcursussen op een van de negen Ironhack-campussen in Europa en Amerika
  • Le inscripties ze zijn gratis en open voor iedereen

"Wij geloven dat technologisch talent in elk van ons zit. Daarom geven we iedereen de kans om hun technologische vaardigheden te implementeren. We zijn actief bezig om de technische sector uit te breiden en onze studenten de zekerheid te bieden die ze nodig hebben om in de toekomst te slagen. De videogamebranche groeit en trekt steeds meer talent aan. Daarom werken we graag samen met een wereldwijd merk van videogames zoals De Sims om alle fans, ongeacht hun achtergrond, aan te moedigen nieuwe en waardevolle vaardigheden te leren voor een professionele technologische carrière. " zei Gonzalo Manrique, mede-oprichter van Ironhack.

"De nieuwste uitbreiding De Sims 4 Discover University is een geweldige kans voor ons om samen te werken met Ironhack en de kloof tussen de echte wereld en virtual reality te overbruggen"Zei Lyndsay Pearson, GM van The Sims"Technologieliefhebbers kunnen hun Sims naar de universiteit sturen om nieuwe vaardigheden te verwerven en tegelijkertijd zichzelf de mogelijkheid bieden om in het echte leven te leren. Bovendien biedt Ironhack negen van zijn campussen over de hele wereld waarmee spelers zich echt verbonden kunnen voelen met alle deelnemers. "

Kalender voor toelating tot de beurs

  • 3 december: open registratie
  • Van december 3 tot december 17: test
  • Van december 3 tot 24 Januari: individuele interviews
  • 24 Week januari: bekendmaking van de beurswinnaars

In The Sims 4 kunnen spelers hun eigen Sims maken en besturen in een virtuele wereld waar geen regels zijn. De game is beschikbaar voor Playstation 4, Xbox One, Microsoft en pc via Origin. Voor spelers die mobiele apparaten gebruiken, zijn The Sims Mobile en The Sims Freeplay gratis beschikbaar op iOS- en Android-platforms.