Monster Hunter World Iceborne e Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds hebben instellingen en thema's die vrij op elkaar lijken en dus spelers van het jachtspel van Capcom zullen enkele bonussen ontvangen van het spel van guerrilla Games. De eerste missie is al onderweg, maar er komen er nog twee aan, die in december voor een beperkte periode beschikbaar blijven.

Het ontwikkelingsteam van Monster Hunter World sprak over deze nieuwe missies in a video- gepubliceerd 4 december 2019. In de tweede en derde missies zullen spelers bezig zijn met speciale opdrachten die, eenmaal voltooid, hen zullen belonen met speciale apparatuur met het Horizon Zero Dawn-thema, zowel voor de jager als voor zijn trouwe harige metgezel.

De tweede missie begint 13 december en zal er een targeten Zinogre Stigeo. De eliminatie ervan maakt het mogelijk om een ​​lichte kruisboog en een pantser te creëren die de "Schild Weaver"Door Aloy.

De derde missie begint 27 december en zijn doel zal de beruchte zijn Deviljho Savage. Door dit te voltooien, kunnen spelers de boog van Aloy upgraden en nieuwe Banuk-pantsersets maken, samen met verschillende andere items.

Bekijk de onderstaande video om een ​​overzicht te krijgen van het huidige evenement en ondertussen je wapens te verscherpen en duik in Monster Hunter World Iceborne.