De 18 december komt eraan, het verhaal De heilige stad Cernium (de heilige stad Cernium)

LOS ANGELES– (BUSINESS WIRE) - De iconische online multiplayer-massaspelspel (massaal multiplayer online rollenspel, MMORPG) gratis MapleStory verwelkomt vandaag de nieuwe klasse van dieven Anima, Hoyoung. Maar dit is nog maar het begin. De 18 van december brengt het tweede deel van de update uit getiteld Glorie: Redder van hoop , het vervolg op de geschiedenis van de Maple World na de nederlaag van de beruchte Black Mage.


Hoyoung, de nieuwe klasse dieven die met de vandaag uitgebrachte update zijn geïntroduceerd, brengt een reeks vaardigheden en gameplay naar de Maple World met behulp van de Ritualistic Fan (Ritual Fan) en de Fan Tassel (Fan Tassel).

De oorspronkelijke tekst van deze aankondiging, geschreven in de brontaal, is de officiële versie die authentiek is. De vertalingen worden uitsluitend aangeboden voor het gemak van de lezer en moeten verwijzen naar de tekst in de originele taal, die de enige rechtsgeldige is.

Contacten

Nathalie Nourian, B / HI voor Nexon
nathalie_nourian@bhimpact.com

Bron BEDRIJFSDRAAD

Reacties

antwoorden