Death Come True is het nieuwe project dat vandaag is aangekondigd door de maker van de videogameserie Danganronpa, Kazutaka Kodaka. De game wordt een FMV.

Maar wat betekent FMV? Er is vast iemand onder u die het weet, maar voor het geval ik het u vertel. FMV staat voor full-motion video, wat betekent dat we op het scherm geen veelhoekige modellen hebben, maar echte acteurs van vlees en bloed. In dit verband de personages in de titel worden morgen gepresenteerd waarvan we voorlopig alleen weten hoe ze gekleed zijn. Als je nieuwsgierig bent, op Officiële site van het spel is er een countdown die aangeeft hoeveel tijd er nog is voor de totale presentatie van de cast.

De dood komt uit

Als je Danganronpa op PSP of pc hebt gespeeld, ben je bekend met de excentriciteit van de personages, die zich inzetten voor het verslaan van een boze beer in een spel van moord. In dit geval ontdekken we dankzij het presentatiebeeld van de personages dat onze hoofdrolspeler zich moet inzetten voor het verslaan van een soort trieste post-apocalyptische maaier.

Voor nu zijn er geen andere details over Death Come True, maar als je geïnteresseerd bent om te weten op welke platforms en wanneer het zal worden vrijgegeven, moet je gewoon wachten op morgen. In de tussentijd heb je dat gehoord Gaat Twin Peaks landen met een videogame op VR?

Reacties

antwoorden