ZeniMax Online Studios heeft aangekondigd dat de spelers van The Elder Scrolls Online hanno raggiunto het doel van het verzamelen van 200.000 $ om het leven van dieren te helpen verbeteren ter wereld dankzij Beste vrienden Animal Society (Noord-Amerika) e VIER VOETERS (Europe).

Daarnaast hebben spelers gedoneerd 1.509,34 $ rechtstreeks, voor een totaal van 201.509,34 $. De 200.000 $ donatie wordt gelijkelijk verdeeld tussen de Best Friends Animal Society en VIER VOETERS.

Tijdens het liefdadigheidsinitiatief #SlayDragonsSaveCats, vanaf oktober, hebben de spelers hard gewerkt om de katachtige burgers van Elsweyr te redden doden van draken en, voor elke vijf gedode gevleugelde beesten, schonk Bethesda 1 $ tot een maximum van 200.000 $. Dit betekent dat in iets meer dan twee maanden een miljoen draken zijn gedood!

Een initiatief dat zeker door Bethesda wordt geprezen. Als je echter wilt blijven draken doden, kun je dit blijven doen door gebruik te maken van het hoofdstuk Elsweyr of de nieuwe DLC Dragonhold op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Reacties

antwoorden