Snel en furieus

We hebben zojuist gesloten Game Awards, het evenement waarbij iedereen wachtte op aankondigingen over nieuwe IP's en belangrijk nieuws over hardware en software voor de volgende generatie. Tijdens het evenement verraste Bandai Namco iedereen met de aankondiging van Fast & Furious Crossroads, een nieuwe raceactiegame geïnspireerd op de beroemde filmserie. Ontwikkeld door Slightly Mad Studios, Fast & Furious Crossroads zou het niet-zo-gelukkige genre van op films gebaseerde games echt nieuw leven kunnen inblazen. Bandai Namco betaalde zelfs Vin Diesel en andere beroemde sterren van de saga om de lanceringstrailer tijdens het evenement aan te kondigen, dus het is gemakkelijk in te zien hoe ernstig de zaak is. De titel zal verschijnen console en pc in de 2020.

Uiteraard is er nog niet veel bekend over de titel. De enige informatie waarover we nu beschikken, is de lanceringstrailer die tijdens de Game Awards wordt gepresenteerd. Ben je blij om eindelijk de avonturen van Dominic Toretto persoonlijk te ervaren, of denk je dat je het zonder kunt?

Laat het ons weten in de comments.