De laatste openbaring van de Game Awards is Naraka: Bladepointeen multiplayer melee vechtspel uitgaand in 2020 su Stoom.

Het is ontwikkeld door de Chinese studio 24 Entertainment. Hier is wat informatie over het spel:

Naraka: Bladepoint biedt actie van dichtbij op het mysterieuze oostelijke koninkrijk Morus. De game heeft een onbeperkt bewegingssysteem waarmee spelers kunnen klimmen, hangen en parkeren voor de gamewereld. Met de enterhaak kun je op alles richten en het geavanceerde vechtsysteem (eenvoudig te beheersen) combineert de mechanica van de blokken en de parades. Naraka: Bladepoint is ontworpen om een ​​geheel nieuwe strijd tegen melee en wereldverkenning te bieden. Door esthetiek en oosterse filosofie te integreren, presenteert het spel een prachtig eiland en onverklaarbare puzzels.

Il video- net daarboven geeft het een idee van het gevecht. Het is vrijwel alles wat we nu weten. Gematsu merkte op dat de Chinese uitgever NetEase achter de game zit. Het bedrijf werkt ook samen met Blizzard aan de mobiele game Diablo Immortal en investeerde 100 miljoen dollar in Bungie.