Redhill-spellen, studie opgericht aan het einde van 2018 van de voormalige CEO van Remedy Entertainment Matias Myllyrinne, presenteerde zijn eerste game bij The Game Awards. Negen tot vijf belooft te zijn "Een nieuwe interpretatie van de first-person tactische shooter", met een sterke focus op teamwork en reflexen.

De game speelt zich af in de nabije toekomst waarin de bedrijven alles regeren en huurlingen in dienst nemen om de problemen te voltooien waarvan de onderhandelingen mislukken in de vergaderruimte. De wedstrijden in Negen tot Vijf gezet drie teams van drie spelers tegen elkaar in drie-ronde competities met doelen veranderen. Elke ronde heeft invloed op de volgende, dus u moet uw prestaties en teamstrategieën aanpassen om de veranderingen te compenseren.

Dit is wat Myllyrinne zei:

Veel moderne fps zijn vaak te chaotisch en willekeurig om je echt te entertainen. Met Nine to Five dagen we spelers met nieuwe creatieve mechanica uit om dat klassieke gevoel van spelen met vrienden terug te brengen, je rol te vinden en samen te werken om de concurrentie te overwinnen. "

De game heeft geen releasedatum, maar de alpha zou moeten beginnen in de 2020. Voor meer informatie kunt u de Officiële site.