Brendan "Plunk" Greene, auteur van Spelerunknown's Battlegrounds, kondigde vandaag zijn volgende game aan Proloog. En dat is praktisch alles dat op dit moment bekend is. Dit is de eerste titel van Playerunknown Productions, de nieuwe divisie van PUBG Corp. Hier zijn uw woorden:

Ik kreeg de kans om eens in je leven iets nieuws te bieden op een wereldwijd podium. Het hebben van een platform voor het bouwen van een geheel nieuwe ervaring buiten het genre van Battle Royale is een buitengewoon geschenk, en ik wil het niet verspillen. Proloog is een verkenning van nieuwe technologieën en gameplay. Ons doel met deze game is om spelers unieke en onvergetelijke ervaringen te bieden elke keer dat ze spelen.

PUBG Corp kondigde in juni aan dat het zich realiseerde "Originele narratieve ervaring" speelt zich af in de wereld van PUBG maar dit project wordt momenteel ontwikkeld door opvallend Afstand, hun nieuwe studio geleid door Glen Schofield, de directeur van CoD: WW2 terwijl Prologue, wat het ook is, "een origineel IP-adres" is door Playerunknown Productions. Daarom lijkt het erop dat deze zin helemaal niet verwijst naar de zojuist aangekondigde titel.

Kortom, we moeten gewoon wachten op verdere informatie hierover. Kijk ondertussen naar video- hieronder, zelfs als u heel weinig begrijpt.