Il succes gevonden door The Outer Worlds lijkt de ontwikkelaars te hebben overtuigd om binnen te brengen volgende toekomst een krachtige DLC waar ook naar toe gaat verlengen het verhaal.

Gemaakt door Obsidian Entertainment en beschikbaar gesteld op pc, PlayStation 4, Xbox One en binnenkort ook op Nintendo Switch, is The Outer Worlds een RPG in eerste persoon met veel elementen gemeen met een ander project geboren uit dezelfde ontwikkelaars, Fallout: New Vegas, zozeer zelfs dat het vaak wordt beschouwd 'de geestelijke erfgenaam'.

The Outer Worlds

De eerste informatie over zijn DLC komt rechtstreeks van officieel forum van Obsidian, waar te spreken was de Social Media Manager van het bedrijf. Shaila heeft inderdaad het volgende verklaard:

"Ik wil iedereen bedanken die op ons heeft gestemd tijdens de Game Awards voor de fantastische ondersteuning die we hebben ontvangen. Het warme welkom dat je hebt gegeven aan The Outer Worls was ongelooflijk om te bewonderen, en zelfs genomineerd zijn is een geweldige prestatie voor ons. Onze reis is echter nog niet voorbij en we zijn verheugd aan te kondigen dat in de loop van het volgende jaar de geschiedenis van de titel verder zal worden uitgebreid via DLC! Meer details zullen volgen. "

Obsidian Entertainment heeft het in de loop der jaren ontvangen Games Awards 2019 de nominatie voor Beste fictie, en hun interesse in deverder uitbreiden dit aspect van hun al immense titel kan ons alleen maar doen hopen op een project steeds meer geldig.

The Outer Worlds zal worden uitgebracht op Nintendo Switch wordt uitgebracht op Nintendo Switch in de loop van eerste kwart van de 2020. Je hebt al een kopie van de titel of je wacht erop draagbare versie om het te herstellen?