Warframe is een van die spellen die door de jaren heen een prachtige evolutie heeft ondergaan. Nu zijn de gevechten tussen ruimteschepen aan de titel toegevoegd.

Als je goden bent Warframe-fans, dan moet je deel uitmaken van die groep spelers die zaten te wachten om eindelijk te kunnen vechten met hun eigen Railjack, het ruimteschip toegevoegd met de Rising Tide-update. Tijdens The Game Awards presenteerden de jongens van Digital Extremes de langverwachte uitbreiding van Empyrean.

Dankzij deze nieuwe inhoud je kunt deelnemen aan nieuwe missies en gevechten van schip tot schip, bovendien kun je andere vrienden 3 verzamelen om de taken in het schip te verdelen. Elke speler kan een andere rol spelen, van degenen die voor het roer zorgen tot degenen die wapens, verdedigingen of reparaties beheren. Als je een actietype bent, kun je natuurlijk altijd het schip uitstappen met de boogvleugel en aan boord gaan van het andere schip met de bedoeling de hoofdreactor op te blazen.

De jongens van Digital Extremes wilden dat duidelijk maken de Railjack is bedoeld om te worden beheerd door 4-spelers, maar wanhoop niet, zelfs eenzame wolven kunnen het schip beheren en neem het brood mee naar huis, niet zonder enige moeite. In dit verband heeft DE verzekerd dat er plannen zijn om de ervaring van degenen die solo spelen te verbeteren.

Wat vind je van de weg die Warframe in deze jaren heeft ingeslagen? Geniet je van de nieuwe inhoud? Ondertussen heb je het gezien de officiële trailer van No More Heroes 3?