Algoritme-analyse waarom virussen worden gewijzigd in AI-kantoren, de toekomst van AI-assistenten in meerdere industrieën

HONG KONG & SAN FRANCISCO - (BUSINESS WIRE) -Soteria AIom de eerste AI voor gaming te ontwikkelen, om de eerste AI te ontwikkelen. Nadat Soteria's hoofdwetenschapper, Devon Nobrega, een onderzoeksproject voltooide met Dr. Lu Wang, Ph.D., getiteld Een analyse van enkele, dubbele en drievoudige nucleotide-substitutie in genetische codons, Soteria is bezig met het indienen van dit patent op het intellectuele eigendom van het algoritme zelf.

"In het volgende jaar zal Natasha - onze AI-assistent - zich richten op het ondersteunen van gamers en hen helpen hun spel te verbeteren," zegt Devon Nobrega, Chief Scientist. "Maar we zien ook een mooie toekomst in medisch onderzoek. Na het ondersteunen van Dr. Lu Wang bij het voltooien van zijn onderzoekspaper over virale mutatie, hebben we onszelf gepositioneerd om medisch onderzoekspersoneel te ondersteunen bij hun werk, inclusief het analyseren van onbewerkte gegevens en praktisch assisterende artsen. "

De onderzoeksrapporten beginnen te discussiëren over bepaalde virussen - zoals HIV - om stabiele eiwitstructuren te handhaven, en om te onderzoeken of bepaalde mutaties uniform willekeurig zijn en concluderen dat ze dat niet zijn. De samenwerking tussen Devon en Nobrega en Dr. Lu Wang

"De toepassing van kunstmatige intelligentie zal over de hele wereld voelbaar zijn", vervolgt Nobrega. "Het is een logische vooruitgang om het in de spelarena in te zetten, maar het is een aanzienlijke vooruitgang op het gebied van medisch onderzoek en militaire inlichtingen. "We zijn ervan overtuigd dat dit de beste oplossing voor het project zal zijn."

AI lanceert volgend jaar zijn eerste game in Noord-Amerika, Rising Fire Battle Royale, die wordt geleverd met zijn assistent voor kunstmatige intelligentie, Natasha, ingebed in de gameplay. Het bedrijf heeft onlangs aangekondigd dat het $ 5 miljoen aan seed-financiering heeft opgehaald van N5 Holdings, in nauwe samenwerking met partners Axion en AIGO om de AI-assistent te ontwikkelen.

Over Soteria

Soteria AI LLC ontwikkelt de volgende generatie kunstmatige intelligentie. Aanvankelijk gericht op het ondersteunen van gamers op online multiplayerplatforms, financiert het onderzoek naar quantum-, AI-platformtechnologie en biochemische informatica. Met kantoren in de VS en China werd het in 2019 opgericht door William Nobrega, voormalig Green Beret en serieel ondernemer.

Contacten

Firefly Communications
Christian Sharp
Soteria@fireflycomms.com
(+ 44) 0 203 861

Bron BEDRIJFSDRAAD