De multiplayer-bèta van Mario Kart Tour is officieel begonnen. Multiplayer is beschikbaar voor iedereen die heeft besloten zich aan te melden voor het $ 4,99 maandelijkse Gold Pass-abonnement. Nintendo heeft bevestigd dat de bèta geldig is tot 27 december 2019.

De multiplayer-bèta van Mario Kart Tour is een test, wat betekent dat dingen waarschijnlijk niet precies zullen werken zoals zou moeten. De officiële website verwacht dat er vertragingen, ontkoppelingen en crashes kunnen optreden tijdens deelname aan een race met andere mensen. Hij waarschuwt ook dat er mogelijk meer verbruik is dan de levensduur van de batterij in vergelijking met de normale Mario Kart-tour.

Hoewel dit een beperkte update is voor Gold Pass-abonnees, hebben zelfs mensen die niet betalen om online te spelen een update ontvangen. In feite voegde de kerstvakantie-tour Birdo, Rosalina en Yoshi toe als speelbare personages. (De vorige update bood nieuwe versies van Daisy en Waluigi.)

We herinneren je eraan dat Mario Kart Tour beschikbaar is voor Android- en Apple iOS-apparaten.