Twee nieuwe functies voor Google Stadia, een nauw verbonden met het platform en een ander met de site die eraan is gewijd. Het bedrijf is inderdaad geopend officiële blog waarin al het nieuws met betrekking tot Stadia wordt aangekondigd en waar we voor de gelegenheid over praten drie nieuwe functies ontvangen in deze laatste uren.

De eerste functie betreft ultra Chromecast, die regelmatig wordt bijgewerkt om altijd functioneel en compatibel te zijn met het platform en de controller. De tweede functie, genaamd Stream Connect, hiermee kunt u de beeld-in-beeld activeren die tijdens multiplayer-spellen moet worden gebruikt: op deze manier kunnen we spelen door ook goed te kijken naar wat een andere speler ziet. Eindelijk de Prestaties.

Zeker welkom nieuws dat ze maken Google Stadia vollediger.