Odissey + is een virtual reality-viewer op instapniveau, geproduceerd door Samsung, die het perfecte cadeau zou kunnen zijn, op voorwaarde dat de verzending niet te laat is.

Nu raakt virtual reality langzaam aan het leeglopen in videogamehuizen, langzaam maar gestaag, als we dan de Half-Life: Alyx onthullen van niet zo lang geleden, zouden we kunnen zeggen dat VR langzaam onze volledige aandacht krijgt.

Als je een van degenen bent die altijd al een kijker wilden proberen of direct willen bezitten, maar de kosten van dergelijke randapparatuur lijken onbetaalbaar, dan kan de Odyssey + je kans zijn. Je leest het goed, de momenteel afgeprijsde randapparatuur, dat kan vind op Amazon, helaas biedt alleen de Amerikaanse winkel de korting, maar op de officiële website van Samsung iDe prijs is 230 $ of ongeveer 207/210 € onze eigen. De virtual reality-viewer bezit 2 3.5-inch AMOLED-schermen en bieden een bredere kijkhoek met één 3K-resolutie (2880 × 1600), twee controllers voor virtual reality-gaming, één dubbel intern en extern volgsysteem die het plaatsen van satellietvolgsystemen vermijdt en duidelijk een stap vooruit is in vergelijking met het eerste model.

Als het je droom is om het zelf aan te raken, de VR te exploiteren en je bent niet geïnteresseerd in het kopen van een kijker in het buitenland, dan is de Odissey + de perfecte kijker om de virtuele wereld te betreden, bovendien is het voor die prijs de goedkoopste VR-kijker op de markt.

Wat vind je ervan? Zou het het perfecte kerstcadeau kunnen zijn of breekt virtual reality nog steeds niet door je hart? In de tussentijd heb je dat gehoord Batman: The Telltale Series zou een DLC kunnen krijgen?