De ontwikkelaar van videogames Modus Games samen met de ontwikkelaars Stormind Games hebben we vandaag de gelegenheid gegeven om nog een kijkje te nemen in de Ashmann Inn, het bedreigende hotel waar gasten zullen verblijven zodra Remothered: Broken Porcelain zal worden gepubliceerd voor PlayStation4, Nintendo Switch, Xbox One en pc in 2020.

Toekomstige klanten van de Ashmann Inn krijgen vandaag de gelegenheid om een rondleiding door de plaats om erachter te komen hoe de kamers zijn, geniet van de sfeer die u binnen die muren ademt, ruik de onbegrijpelijke geheimen en bovennatuurlijke bedreigingen. U kunt de duistere mysteries waarnemen die het gebouw en zijn bewoners delen, het alomtegenwoordige gevoel van spanning dat elke kamer doordringt, maakt uw verblijf onvergetelijk.

Remothered: Broken Porcelain volgt en gaat vooraf aan de gebeurtenissen van klassieke overlevingshorror van aanbidding Remothered: Tormented Fathers, het uitbreiden van een fascinerend universum geïnspireerd door klassieke thema's en de meest indrukwekkende hoofdrolspelers in deze soort.

Jennifer, de nieuwe bewaarder van de Ashmann Inn, gaat met onze heldin Rosemary mee op een nieuw avontuur.