We horen steeds vaker dat de cloud gaming is de toekomst, waarbij Google al met Stadia de markt is betreden en met verschillende vertegenwoordigers van de industrie die zeggen dat het zo is overtuigde van de ingeslagen richting.

Facebook het is niet nieuw in de sector: het heeft lange tijd games aangeboden waarmee je een paar minuten tijd kunt besteden aan het lanceren Gameroom, een soort digitale winkel om toegang te krijgen tot een min of meer uitgebreide lijst met titels, maar het was niet genoeg. Het blauwe sociale netwerk heeft inderdaad aangekondigd verworven hebben SpelenGiga, een Spaans bedrijf dat een streaming-gameservice aanbiedt die momenteel beperkt is tot slechts enkele landen.

We staan ​​zeker aan het begin, maar Facebook duidelijk een belangrijk bericht verzonden: ze is er ook voor de toekomst en cloud gaming.