Aan het begin van het jaar zijn de eigenaren van Nintendo Switch ze hadden nogal triest nieuws. De ontwikkeling van Metroid Prime 4 was vanaf het begin opnieuw opgestart na grote problemen. Dit werd gevolgd door de aankondiging van het uitstel van Animal Crossing: New Horizons.

Dit wordt ook vergezeld door Bayonetta 3, volledig verdwenen van de radar. Behalve een korte teaser-trailer, weten we praktisch niets anders. Eén gebruiker aan Twitter hij nam onlangs contact op Hideki Kamiya di PlatinumGames en vroeg wanneer fans meer over de game konden leren. Vreemd genoeg blokkeerde Kamiya hem niet, integendeel, hij antwoordde ook. "De ontwikkeling gaat heel goed."

Een paar eenvoudige woorden die duidelijk maken dat het spel nog steeds bestaat. Het lijkt er echter op dat het hopen op meer informatie over Bayonetta 3 tevergeefs is, tenzij het aanwezig is in de klassieke Nintendo Direct die in de periode januari / februari is gepubliceerd.