Degenen die dating simulators spelen kunnen in twee categorieën worden verdeeld: degenen die het voor hun plezier doen en een zorgeloze ervaring hebben en degenen die echt op zoek zijn naar een virtuele "relatie". Dat laatste zal het zeker niet goed hebben genomen wanneer LovePlus Every, Het mobiele spel van Konami, heeft teruggekeerd een fout elke keer dat je je vriendin probeerde te kussen.

In tegenstelling tot veel dating-simulators waarbij het spel "eindigt" wanneer je je geliefde hebt weten te veroveren, kun je met LovePlus doorgaan met het liefdesverhaal dat praktisch oneindig wordt; maar zelfs zo'n grote liefde kan niets tegen hem doen serverfouten.

Tijdens de relatie biedt het spel verschillende keuzes en een van deze is:Probeer haar te kussen"Maar deze week, toen de spelers het probeerden te doen, kwamen sommigen van hen plotseling onderbroken door een abrupt bericht:

Er is een fout opgetreden. Keer terug naar het titelscherm.

Codice Errore: 0

In sommige gevallen veroorzaakte de fout ook de verdwijning van het meisje, een serieuze klap voor virtuele liefhebbers die geen tijd hebben verspild aan klagen op Twitter met opmerkingen als deze:

  • Nou, ik ben net gedumpt.
  • Mijn vriendin heeft niets meer met mij te maken.
  • Zelfs in de virtuele wereld kan ik niet gekust worden.
  • Ik kan een meisje in het echt of in het spel niet vinden

Gelukkig kon Konami, na een korte periode van onderhoud aan de servers, hij loste het ding op en nu kun je je geliefde kussen wanneer je maar wilt. De virtuele relaties (tenminste die) van LovePlus ze zijn veilig.