Het is een geweldige dag voor gratis spellen. De reeks geschenken van loopt bijna ten einde Epic Games Store maar tegelijkertijd kunt u profiteren van een promotie op GOG. Het softwarehuis Event Horizon biedt zijn rollenspel aan, Toren van de tijd, gratis voor de komende 46 uur. PC-spelers hebben toegang tot de spelpagina en kunnen deze aan hun account toevoegen.

Tower of Time is een dungeon crawler met een innovatief realtime vechtsysteem waarmee u de tijd kunt pauzeren of vertragen. De game bevat ook RPG-elementen naast de permadeath-mechanica.

Met een levensduur die afhangt van 50 uur spelen, handgemaakte levels en een lang verhaal verteld via video's, lijkt Tower of Time echt een interessante titel met meer dan 150 vijanden met unieke vaardigheden en tactieken, 50 bazen en een grote verscheidenheid aan buit.

Om de gratis kopie in te wisselen, verbindt u eenvoudig met de volgende link, klik op Ga naar weggeefactie en op de pagina die iets opent, ga je naar de groene knop waarmee je de game aan je profiel kunt toevoegen.