Voor iedereen ventilator van Streets of Rage, hier is iets interessants. Kratus heeft een gloednieuwe versie van zijn gratis project uitgebracht op basis van Streets of Rage: Streets of Rage 2X. Voor degenen die niet weten waar ze het over hebben, is deze versie van het glijdende vechtspel een technisch bijgewerkte SoR2-remake, coöperatie voor vier spelers, vernieuwde vijandelijke AI en ontgrendelbare personages.

straten van woede 2X

Versie 1.7 voegt inhoud uit SoR3 toe. In de praktijk zul je personages, podia en eindes vinden die zijn ontleend aan de derde incarnatie van de saga. Bovendien voegt deze versie Rebellion Mode toe, waarmee je vijanden uit Streets of Rage 2 en 3 kunt spelen.

Je kunt Streets of Rage 2X in versie 1.7 downloaden van qui. Terwijl je voor de changelog van deze update kunt kijken  deze pagina.