Bandai Namco publiceerde een nieuwe interessante trailer (zichtbaar onderaan) voor de verwachte Dragon Ball Z: Kakarot wat een idee geeft van wat we van de game mogen verwachten.

Samen met de botsingen zullen we veel meer doen - zoals trainen, eten en vissen. Er zullen secundaire missies en historische momenten zijn die nog nooit eerder zijn gezien die beloven om nog openstaande vragen te beantwoorden met betrekking tot het universum gecreëerd door Akira Toriyama.

Op onze reis om de wereld te redden, zullen we ook verschillende bekende gezichten uit de serie ontmoeten, waaronder: Gohan, Vegeta en vele anderen. Sommigen kunnen ons helpen bij de moeilijkste confrontaties.

We herinneren je eraan dat de game vanaf kan worden gekocht 17 januari 2020 op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

We laten u achter met de trailer: