Vorig jaar konden Nintendo-fans de prachtige Level 5-serie ervaren, Ni no Kuni, voor het eerst ooit, wanneer De dreiging van de Cinerea Witch werd naar Switch gebracht. Tot op heden is het volgens velen een van de meest ontroerende en ongelooflijke ervaringen die een JRPG biedt.

Als u een van deze bent, zult u blij zijn te weten dat het universum van Ni no Kuni zal uitbreiden. Inderdaad, de film zal worden vrijgegeven op Netflix. De officiële publicatiedatum is vastgesteld op 16 januari.

Hier is de officiële beschrijving:

Twee tieners in de extreme poging om het leven van hun vriend en haar tegenhanger uit een andere wereld te redden, ervaren een magisch avontuur. Maar liefde bemoeilijkt hun reis.

De anime wordt geregisseerd door de animator van Studio Ghibli Yoshiyuki Momose ("Spirited Away").

We laten u achter met de trailer: