Het was net zoveel 2009 avatar door James Cameron verbaasde de wereld met zijn verbluffende grafische impact. Sindsdien, na het enorme succes, was het bekend dat de film vervolg zou hebben en vandaag, na 11 jaar, laten we voor het eerst iets van het eerste hiervan volgen.

Op het profiel Twitter officiële film is in feite gepubliceerd vier fantastische concept art die opnieuw Pandora, de planeet van Avatar, tonen regio's die nooit zijn verschenen in het eerste hoofdstuk.

Hoewel het geen afbeeldingen zijn die zijn gemaakt met de eigenlijke film, kun je al een idee krijgen van de natuurlijke schoonheid die Avatar 2 met Pandora ons in de bioscoop zal laten zien. Misschien is het zo lang wachten waard: hopelijk geweldige technische sector gaat gepaard met een even uitstekende plot.

Hoe zit het met jou? Na deze concept art heb je nieuwsgierigheid naar het nieuwe avatar?