Respawn nodigt gamers uit om Apex Legends al Grand Soirée Arcade Event: de chaos van Apex Legends wordt verkleed. Met een buitengewoon formele dresscode, zullen de grote feesten fans in staat stellen deel te nemen aan een opwindend evenement met nieuwe modi om de twee dagen - van Gewapend en gevaarlijk a nieuwe exotische verrassingen - naast de exclusieve beloningen en de mogelijkheid om een ​​breed scala aan aanpassingen aan te schaffen geïnspireerd door Art Deco.

Zeven tijd beperkte rotatiemodi: ervaar zeven verschillende in de tijd beperkte modi, met om de twee dagen een nieuwe modus, waaronder de beroemde Gewapend en gevaarlijken nieuwe manieren The Revenge of the Mannequins. Elke tijdelijke modus bevat drie nieuwe uitdagingen voor in totaal 1.000 punten. ● Beloningen voor het volgen van evenementen: het nieuwe volgsysteem biedt spelers meer beloningen en beloningen en nieuwe manieren om ze te verdienen. Voltooi een reeks uitdagingen om Arcade-punten te verzamelen en meer en meer prestigieuze prijzen te verdienen tijdens het evenement.

  • Weekendpunten Bonus: van 19.00 uur op vrijdag 17 januari tot 19.00 uur op maandag 20 januari kunnen spelers deelnemen aan een extra reeks specifieke uitdagingen voor in totaal 500 punten.

Directe aankoop evenementenwinkel: Spelers kunnen een mix van Legendary Skins en andere op Art Deco geïnspireerde cosmetica kopen voor een prijs van € 5. Zes nieuwe Legendary Skins worden beschikbaar gesteld en kunnen worden verkregen in Apex Pack of beschikbaar voordirecte aankoop.