We lezen vaak opmerkingen als 'Pokémon GO is dood"Of"is er nog iemand die Pokémon GO speelt?", Maar ja, ik gegevens laten zien dat het spel in augmented reality van Niantic leeft nog steeds goed 2019 meer dan ooit.

In feite is het afgelopen jaar geweest de beste ooit qua inkomsten, met goed 894 miljoen dollar: in 2016, het jaar waarin de game werd uitgebracht, genereerde Pokémon GO een omzet van $ 832 miljoen, tot 589 in 2017 en tot $ 816 miljoen in 2018. De resultaten van deze resultaten zijn zeker deuitstekende ondersteuning door Niantic die, na een trage start, de ontwikkeling heeft versneld met evenementen en nieuwe functies die maand na maand worden geïntroduceerd.

Het aantal spelers is zeker drastisch gedaald ten opzichte van een paar jaar geleden, maar blijkbaar zijn de overgebleven spelers het meest gehecht aan het merk en bereid om geld uit te geven alleen om door te gaan in het spel.

Pokémon GO is hij dood Absoluut niet.