Doctor Strange 2, het vervolg op de eerste film gebaseerd op de hoogste tovenaar, verliest de regisseur. Is er behoefte aan meer mystieke kunst op de set?

Scott Derrickson laat de regisseur van de film achter op de machtigste tovenaar in de MCU, blijkbaar gaat de reden voor deze beslissing om een ​​'artistiek verschil', maar vrees niet, Derrickson blijft echter binnen de productie als uitvoerend producent. Terugkerend naar de redenen voor de splitsing tussen Derrickson en de richting, helaas kennen we de aard van deze andere artistieke visie niet.

"Marvel Studios en Scott Derrickson hebben op minnelijke wijze de koers van Doctor Strange in het Multiverse of Madness veranderd vanwege creatieve verschillen," Marvel gaat verder "We zijn Scott dankbaar voor zijn bijdrage aan de MCU."

Marvel is momenteel op zoek naar een nieuwe regisseur voor de film en bovendien lijkt het erop dat de opnames van de speelfilm niet worden uitgesteld en in mei beginnen. Wat Marvel zei werd bevestigd door Derrickson zelf op zijn Twitter-account. “Marvel en ik zijn overeengekomen om afscheid te nemen van Doctor Strange: In the Multiverse of Madness vanwege creatieve verschillen. Ik ben dankbaar voor onze samenwerking en zal weer als uitvoerend producent blijven. ”

Als je het universum van de MCU volgt, weet je dat dit niet de eerste regisseur is die zijn functie verlaat of ontslagen wordt, een voorbeeld is dat van James Gunn die ontslagen werd als regisseur van de derde Guardians of the Galaxy en vervolgens opnieuw werd aangenomen.

Wat vind je van deze verandering in de richting van de volgende film op Doctor Strange? Denk je dat het kan leiden tot een positieve of negatieve verandering? In de tussentijd heb je dat gehoord PC-versie van Monster Hunter World: reddingen van Iceborn voor spelers?