Riot Games 'kaartspel, Legends of Runeterra, zal vanaf nu een open bèta hebben 24 januari. Zelfs als sommige spelers al de mogelijkheid hadden gehad om het in preview te proberen, markeert deze datum het echte begin van de tests die openstaan ​​voor alle spelers.

De release van de open bèta gaat gepaard met de toevoeging van nieuwe inhoud, inclusief de vriendenlijst, de functionaliteit daag een vriend uit, gerangschikte wedstrijden, nieuwe voogden en meer dan 20 kaarten beschikbaar. Deze lancering markeert ook het begin van de eerste seizoen geclassificeerd, een soort "proefseizoen" dat zal duren tot de definitieve release van Legends of Runeterra. Spelers kunnen echter de voortgang bijhouden die tijdens de open bèta is gemaakt.

Legends of Runeterra

Legends of Runeterra's open bèta begint, zoals verwacht, tussen 11 en 00 uur op 1 januari. Wie registreert zich echter op de site? playruneterra.com tegen 20 januari kun je er één dag van tevoren mee spelen.

Twee dagen voor de officiële lancering wordt een beschikbaar gesteld verslag met alle daadwerkelijke wijzigingen die in de titel zijn aangebracht in vergelijking met de versie die al door talloze andere spelers is getest.