Het is geen mysterie dat 2020 het jaar wordt van de nieuwe Microsoft- en Sony-consoles: als de eerste zijn Xbox-serie X al aan de wereld heeft getoond, is alles stil op de nieuwe PlayStation 5hoewel de presentatie moet niet ver weg zijn.

tweede sommige geruchtenIn feite zal februari de maand zijn waarin Sony zijn nieuwe console aan de wereld zal tonen. Voor de gelegenheid organiseert het Japanse bedrijf een toegewijde evenement andere software huizen zoals square Enix, Electronic Arts e Ubisoft, waarbij deze laatste van de gelegenheid gebruik maakte om het veelbesproken aan te kondigen Assassin's Creed Ragnarock.

De uitnodigingen voor de pers en beïnvloeders zouden volgende week moeten beginnen, met het evenement in New York dat volgens deze onbevestigde geruchten de 5 of 12 februari.

Zal het waar zijn? We moeten alleen kijken of over een paar dagen op internet de eerste uitnodigingen voor dit evenement verschijnen.