Final Fantasy VII remake e Marvel's Avengers zijn zeker twee van de meest verwachte Triple A van deze 2020, en het lijkt erop dat we op beide moeten wachten voor extra tijd, gezien het feit dat de twee titels gepubliceerd door Square Enix beide zijn uitgesteld. 

Om de vertraging in de release van aan te kondigen Final Fantasy VII remake het was dezelfde producent Yoshinori Kitase, uitleggen dat de vertraging de studio zal dienen om alle facetten van het spel vóór de release af te ronden, om een ​​beter product aan de spelers te presenteren. Gelukkig hoeven we niet te wachten wie weet hoeveel, want de release van Final Fantasy VII Remake is uitgesteld van 3 maart tot 10 april, iets meer dan een maand.

Wat betreft het superheldenspel van Crystal Dynamics we zullen nog wat langer moeten wachten, gezien het feit dat de game voor de volgende werd verwacht Mei 15, Was uitgesteld al 4 september 2020, een schande voor degenen die van de zomer wilden genieten in het gezelschap van Marvel-superhelden. Dit laatste was ook volgens de ontwikkelaars een verschuiving in de release om ervoor te zorgen dat de videogame alles vertegenwoordigt wat het ontwikkelingsteam fans van de personages van het House of Ideas heeft beloofd, zonder enig compromis .