In de afgelopen uren Sony aangekondigd dat het bedrijf voor het tweede jaar op rij niet aanwezig zal zijn op deE3 2020 van Los Angeles. Phil Spencer, president van de Xbox-divisie van Microsoft, aan de andere kant wilde hij gerust te stellen fans, officieel bevestigend de aanwezigheid van het bedrijf Redmond op de Californische show.

Zoals gemeld door Spencer, werkt het team tijdens wat er op E3 ​​wordt getoond, waarbij we waarschijnlijk op de hoogte zullen zijn van veel van de nog steeds weinig bekende details over Xbox-serie X, aangekondigd tijdens de laatste prijsuitreiking van de game.

We moeten gewoon wachten op nieuws van Sony, dat nog steeds niet wilde laten zien het uiterlijk van PlayStation 5, en dat hij het ook niet op E3 ​​zal doen, waarschijnlijk de voorkeur aan een privé-evenement waarvan we echter nog steeds geen nieuws hebben.