Riot Games is zeker een van de meest populaire softwarehuizen van deze generatie. Ze slaagde er niet alleen in haar eigen te maken League of Legends een van de titels (zo niet DE titel) het meest bekeken en besproken op Twitch, maar het heeft zich ook weten te handhaven dankzij de hoge productiekwaliteit van zijn werken. Onder de verschillende aankondigingen die in de herfst stroomden, viel Legends of Runeterra meteen op vanwege zijn fascinerende uiterlijk en - vooral - voor de sterke gok die het vertegenwoordigt. Rechtstreeks meedoen aan het genre van het kaartspel kan een schurkende keuze zijn, gezien de aanwezigheid van Hearthsone, die enigszins herstellende lijkt te zijn, en Magic The Gathering Arena, die, zelfs zonder duizelingwekkende cijfers, duidelijk een harde kern van fans weet te behouden, praktisch staal. Dat gezegd hebbende, is Legends of Runeterra zeker een waardevolle productie, leuk en goed gebouwd, dus als je het zelf wilt proberen, maar het is je nog steeds niet gelukt, hier is je kans.

Afbeeldingsresultaten voor legendes van het runeterra-scherm

Ga door Officiële site, het is mogelijk om u vooraf te registreren. Iedereen die zich vóór 20 januari registreert, ontvangt daarom een toegang tot de Open Beta-fase, die de volgende week zou moeten beginnen. De deuren van het veelbesproken kaartspel zijn eindelijk voor iedereen toegankelijk!