Hit Mobile Game onthult zijn Woord van het Jaar en inspireert publieke figuren om hun eigen leidende woord voor 2020 te delen

SAN FRANCISCO - (BUSINESS WIRE) -#WordsWithFriends-vandaag, Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA), een wereldleider in interactief entertainment, heeft aangekondigd dat het zijn iconische game is Woorden Met vrienden luidt een nieuw jaar en een nieuw decennium in met een inspirerende sociale campagne, #WordsWithVision. 20 dagen lang zullen bekende personen, activisten en innovators in entertainment, bedrijfsleven, kunst, journalistiek en de non-profitsector hun leidende woord van het jaar delen, samen met hun reden om dat sentiment tot toetssteen voor 2020 te maken.


"Nu we niet alleen een nieuw jaar maar een nieuw decennium ingaan, is het een tijd om onszelf en elkaar opnieuw aan te bevelen, "zei Deepthi Menon, Senior Vice President bij Zynga. "We zijn verheugd om 2020 met onze spelers te starten en de kracht van woorden te vieren in focus, eenheid en verbinding in het komende jaar. "

De campagne begint met recordbrekende muziekartiest en lange tijd Woorden Met vrienden speler Garth Brooks, die zijn woord van het jaar - VERBINDING - deelt in een speciaal video-adres. De campagne zal worden afgesloten met het 'woord met visie' dat is geselecteerd door de Woorden Met vrienden spelersgemeenschap als hun woord van het jaar: "UNITY". Lid worden van Zynga en Woorden Met vrienden fans om hun leidende woord voor 2020 te delen zullen zijn:

Garth Brooks, muzikant
GarthBrooks.com
"Verbinding"

Ken Burns, documentair
KenBurns.com
"UNUM"

Roxane Gay, auteur & activist
RoxaneGay.com
"ENGAGE"

Harold Goldberg, oprichter
NY Videogame Critics Circle
"RECHTVAARDIGHEID"

Hugh Grant, ambassadeur
Zynga Poker
"VEERKRACHTIG"

Wally Lamb, auteur
WallyLamb.net
"Spreken"

Dion Lim, auteur & journalist
Maak je moment
"Authenticiteit"

Michael Murphy, kunstenaar
Super Sonic Modern
"PLACE"

Rob Paulsen, stemacteur
RobPaulsenlive.com
"Glorieuze"

Sam Sawyer, cartoonist
De Salem-serie
"LIT"

Cathleen Schine, auteur
CathleenSchine.me
"ANDERS"

Anja Scholze, ingenieur
De Tech Interactive
"ITERATE"

Cameron Sinclair, Chief Alchemist
Armory of Harmony
"CADENCE"

Zach Wigal, oprichter
Gamers Outreach
"PLAY"

Artsen zonder Grenzen
Artsen zonder Grenzen
"MENSHEID"

Eten Lopers
Eten Lopers
"Sharing"

Meisjes maken spellen
Meisjes maken spellen
"EMPOWER"

Woorden met vriendenspelers
@WordsWFriends
"EENHEID"

De #WordsWithVision-campagne begint vandaag en loopt door tot 4 februari 2020. Volg Zynga om deel te nemen aan de campagne op Twitter, Facebook en InstagramEn volg Woorden Met vrienden on Twitter, Facebook en Instagram.

Over Zynga

Zynga is een wereldleider in interactief entertainment met een missie om de wereld via games te verbinden. Tot op heden hebben meer dan een miljard mensen de franchises van Zynga gespeeld, waaronder CSR Racing™, Empires en puzzels™, Draken samenvoegen!™, Woorden Met vrienden™ en Zynga Poker™. Zynga's games zijn beschikbaar op meerdere platforms en mobiele apparaten wereldwijd. Het bedrijf is opgericht in 150 en heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco met vestigingen in de VS, Canada, het VK, Ierland, India, Turkije en Finland. Ga voor meer informatie naar www.zynga.com of volg Zynga op Twitter en Facebook.

Forward-Looking Statements

Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen met betrekking tot, onder andere, een #WordsWithVision-initiatief in Words With Friends ' en Zynga's andere sociale kanalen. Toekomstgerichte verklaringen bevatten vaak woorden zoals "vooruitzichten", "geprojecteerd", "gepland", "beoogt", "zal", "anticiperen", "geloven", "doel", "verwachten" en verklaringen in de toekomst gespannen zijn over het algemeen toekomstgericht. De realisatie of het succes van de aangelegenheden waarop dergelijke toekomstgerichte verklaringen betrekking hebben, houdt aanzienlijke risico's, onzekerheden en veronderstellingen in. Ongewenst vertrouwen dient niet te worden gesteld op dergelijke toekomstgerichte verklaringen, die zijn gebaseerd op informatie waarover wij op de datum hiervan beschikken. Wij aanvaarden geen verplichting om dergelijke verklaringen bij te werken. Meer informatie over deze risico's, onzekerheden en aannames is of zal in meer detail worden beschreven in onze openbare deponeringen bij de Securities and Exchange Commission (de "SEC"), waarvan exemplaren kunnen worden verkregen door onze Investor Relations-website te bezoeken op http://investor.zynga.com of de website van de SEC op www.sec.gov.

Contacten

Dana Whitney
dwhitney@zynga.com

Bron BEDRIJFSDRAAD