Chizik gaat financiële operaties leiden voor bedrijven met de beste winstgevende mobiele gametitels

PALO ALTO, Californië - (BUSINESS WIRE) - Machine Zone (MZ), een wereldwijde marktleider op het gebied van mobiel gamen, heeft vandaag aangekondigd Roie Chizik aan te nemen als Chief Financial Officer van het bedrijf. In zijn nieuwe rol zal Roie verantwoordelijk zijn voor het leiden en beheren van alle aspecten van de financiële en boekhoudfuncties van MZ, inclusief de analyse van financiële gegevens om strategische toekomstgerichte oplossingen te ontwikkelen.

"Roie brengt zijn buitengewone staat van dienst op het gebied van financiën en mobiel gamen", zegt Kristen Dumont, CEO van MZ. "Roie blonk uit in leidinggevende functies bij Amazon, Disney en EA en bewijst een onschatbare waarde voor MZ terwijl we onze snelle groei voortzetten in alle productiegebieden."

De heer Chizik biedt het bedrijf een hoog niveau van ervaring als strategisch financieel en operationeel leider, die recentelijk de titel CFO had op Zūm, een dienst voor het delen van kinderactiviteiten. Voorafgaand aan Zūm was Chizik Vice President of Finance bij Amazon, A9.com. Chizik diende bovendien als vice-president bij de mobiele en sociale games-eenheid van Walt Disney, samen met meer dan vijf jaar bij EA werken.

"Het is een eer om lid te worden van het innovatieve team van MZ, dat al lang pionier is op het gebied van geavanceerde ontwikkelingen in mobiel gamen", aldus Chizik. "Ik ben verheugd om MZ te blijven schalen, terwijl ik samenwerk met de meest getalenteerde individuen in de gamingindustrie."

Met de aanwerving van Chizik bouwt Machine Zone voort op zijn continue productie en gameportfolio van topkwaliteit, met onder andere hoogwaardige titels zoals Game of War: Fire Age in 2013, Mobile Strike in 2015 en Final Fantasy XV: A New Empire in 2017 , die tot de meest winstgevende games ooit op mobiel behoren.

Over MZ

MZ is een mobiel gamingplatform dat miljoenen mensen over de hele wereld met elkaar verbindt, met een track record van het leveren van enkele van 's werelds meest succesvolle mobiele games op de markt, waaronder Game of War, Mobile Strike en Final Fantasy XV: A New Empire. Gebruikmakend van zijn eigen real-time engagement (RTE) motor, bedient MZ trots de meest uiteenlopende gemeenschap van mobiele gamers en creëert zeer boeiende ervaringen waar iedereen een held kan zijn. MZ werd opgericht in 2008 als onderdeel van het zeer prestigieuze Y Combinator-programma en heeft zijn hoofdkantoor in Palo Alto, Californië, met vestigingen in Las Vegas en Japan.

Contacten

Samantha Lutz
samanthal@sutherlandgold.com

Bron BEDRIJFSDRAAD