Mortal Kombat's filmische universum breidt zich uit. Na de live actie gepland voor 2021, is een spin-off volledig gewijd aan Scorpion bevestigd. De iconische gele ninja zal schitteren in Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge, en arriveert in de eerste helft van dit jaar.

De titel duidt op een verhaal gericht op Scorpion's wraak op de moordenaars van zijn clan, dat wil zeggen de standaardversie van zijn personage vanaf het begin van de saga, zelfs als de relaties tussen hem en Sub-Zero op dit moment niet zo gespannen zijn.

De terugkeer van Patrick Seitz en Steve Blum als Scorpion en Sub-Zero is bevestigd, nieuws over de rest van de cast: Joel McHale speelt Johnny Cage en Jennifer Carpenter wordt de nieuwe Sonya Blade. Ed Boon, mede-maker van videogames, zal optreden als productieadviseur.