The Pokémon Company International en Netflix hebben vandaag de release aangekondigd van de nieuwe film geïnspireerd op het geliefde Pokémon-universum, dat zal wereldwijd beschikbaar zijn op Netflix met uitzondering van Japan en Korea.

De Pokémon-film Mewtwo slaat weer toe - evolutie introduceert een nieuwe stijl van computer graphics voor Pokémon-film en is geïnspireerd door een van de meest geliefde verhalen van dit universum. Vorig jaar was de film in Japan enorm succesvol en behoorde het tot degenen die de film kregen hogere opnames tijdens het eerste release weekend.

"Dankzij zijn uitgebreide netwerk- en personeelservaring is Netflix de perfecte partner om deze speciale film aan kinderen en fans over de hele wereld te presenteren," zei Emily Arons, senior vice president van het internationale zakenkantoor van The Pokémon. Bedrijf Internationaal. "Netflix is ​​het ideale platform voor de gelijktijdige wereldwijde release van een Pokémon-film ter gelegenheid van Pokémon Day, een speciaal moment gewijd aan Pokémon-fans over de hele wereld."

Synopsis van de Pokémon-film Mewtwo slaat weer toe - evolutie: Sommige onderzoekers, die de wetten in de natuur tarten, gebruiken een nieuw ontdekt fossiel van de mysterieuze Pokémon Mew om leven te geven aan Mewtwo, een legendarische Pokémon met buitengewone krachten gemaakt om te vechten en te vernietigen. Wanneer Mewtwo zich bewust wordt van zijn controversiële oorsprong, begint hij wrok te koesteren jegens de mensen die het hebben gemaakt en zoekt wraak. Zijn woede wordt ook losgelaten op Ash, Pikachu en hun vrienden die erbij betrokken zullen raken. Het lot van Pokémon en de hele wereld is in gevaar.

Zullen onze helden de situatie aankunnen en Mewtwo verslaan? En zal deze laatste in staat zijn zijn eigen leven een nieuwe betekenis te geven?

Per zie de filmdaarom moeten we gewoon wachten op de 27 februari datum die samenvalt met de Pokémon Day.