TemtemEen nieuwe MMO voor PC duidelijk geïnspireerd door Pokémon, is zojuist gepubliceerd in Vroege toegang su Stoom. Met de game, die 31 euro kost, kun je je Temtem vastleggen, trainen en bestrijden en samen met andere spelers de wereld verkennen.

Het is een goede propositie voor pc-spelers die een game willen die is geïnspireerd door de Game Freak-serie en voor spelers die teleurgesteld zijn met Pokemon Sword / Shield. Er moet echter worden opgemerkt dat, als je geïnteresseerd bent in het spel, het misschien beter is om het nu te kopen als het softwarehuis Crema suggereerde dat de prijs van het spel zal in de toekomst stijgen, contextueel gezien de ontwikkeling van de titel.

In feite werd op de Steam-pagina van de game een vraag- en antwoordsessie gehouden waarin de ontwikkelaar dat beweerde het spel is voor ongeveer 50% voltooid en garandeert een levensduur van 20 uur. Het eindproduct zal duidelijk veel groter zijn, maar degenen die wachten om het te kopen, merken dat ze meer betalen.

"We geloven in het geven van voordelen aan onze eerste supporters, dus de huidige prijs voor vroege toegang zal geleidelijk stijgen naarmate we nieuwe inhoud en functies introduceren."

En moet je het proberen?