Volgens wat is voortgekomen uit een bericht van NeoGaf-gebruiker, foto's van de achterkant van het nieuwe vlaggenschip van Microsoft, Xbox Series X, lijken in omloop te zijn.

Helaas zouden de afbeeldingen alleen een prototype van de console moeten laten zien, maar ze zouden in ieder geval een duidelijke indicatie kunnen geven van de deuren die aanwezig zijn in de achterbehuizing, zelfs in de definitieve versie van de Xbox die in de winkels zal worden verkocht in 2020. Ze zijn daarom aanwezig: een deur HDMI, een ethernet-ingang, twee standaard USB-poorten, de voedingsingang en een ongedefinieerde uitbreidingssleuf, waarschijnlijk gebruikt door ontwikkelaars.

Op dit moment is de waarheidsgetrouwheid van wat gerapporteerd wordt nog niet duidelijk, maar het lijkt een meer geloofwaardige bepaling dan wat direct gerapporteerd wordt door AMD met een oplossing van de nieuwe Xbox zonder ventilatieroosters.