Volgens wat is voortgekomen uit een bericht van NeoGaf-gebruiker, foto's van de achterkant van het nieuwe vlaggenschip van Microsoft, Xbox Series X, lijken in omloop te zijn.

De afbeeldingen moeten helaas alleen een prototype van de console tonen, maar in elk geval kunnen ze een duidelijke indicatie geven van de poorten in de achterkant, ook in de definitieve versie van Xbox die in 2020 in de winkels zal worden verkocht. Er zijn daarom: een deur HDMI, een ethernet-ingang, twee standaard USB-poorten, de voedingsingang en een ongedefinieerde uitbreidingssleuf, waarschijnlijk gebruikt door ontwikkelaars.

Op dit moment is de waarheidsgetrouwheid van wat gerapporteerd wordt nog niet duidelijk, maar het lijkt een meer geloofwaardige bepaling dan wat direct gerapporteerd wordt door AMD met een oplossing van de nieuwe Xbox zonder ventilatieroosters.