Nintendo Switch het heeft zeker de verdienste dat het zichtbaarheid en geweldige kansen heeft gegeven aan vele onafhankelijke ontwikkelaars. Helaas kan niet voor alle grote uitgevers hetzelfde worden gezegd, denk maar aan de zeer delicate situatie met Electronic Arts. Gelukkig lijkt dit niet het geval te zijn DC Universe Online.

De ontwikkelaars van de MMO-titel speelt zich af in het superhelduniversum, de jongens van de Daybreak Game Company, heeft onlangs eeninterview met Dualshockers-microfoons ter ondersteuning van de geweldige reactie van de versie Nintendo Switch di DC Universe Online.

Ik heb het gevoel dat het spel praktisch gemaakt is voor Switch! En de fanbase was ook echt cool. Een groot aantal mensen zegt dat "het leuk is om eindelijk een echte MMO op Switch te hebben"

Dit zijn de woorden van Jack Emmert, die echter geen exacte cijfers wilde rapporteren, maar er toch voor zorgde dat het vlaggenschip voor toekomstige projecten van het softwarehuis Nintendo zal zeker sterk in overweging worden genomen.