Il Mega Man-film, dat in 2018 werd aangekondigd met Henry Joost en Ariel Schulman (Paranormal Activity 3 & 4), heeft eindelijk een regisseur. L 'Hollywood Reporter onthulde dat terloops Mattson Tomlin regisseert de film.

Tomlin is als scenarist ook betrokken bij The Batman. Het filmen van The Batman is net begonnen en ziet Robert Pattinson in de hoofdrol. Daarvoor schreef en regisseerde Tomlin een integrale versie van het Solomon Grundy-verhaal in 2012 met een budget van slechts $ 15.000.

Tomlin bevestigde op zijn eigen manier het nieuws op Twitter.

 

Er is nog geen releasedatum vastgesteld voor de Mega Man-film. In afwachting van meer informatie, herinneren we je eraan dat een andere blauwe "held" volgende maand een filmaanpassing gaat krijgen, we hebben het over Sonic the Hedgehog die beschikbaar zal zijn in de kamer op 14 februari.