Het PAX East-evenement zal volgende maand plaatsvinden in Boston, een evenement geheel gewijd aan indietitels. Focus Home Interactive en Black Bird Interactive hebben een samenwerking aangekondigd die een mysterieus zal creëren sci-fi titel, die precies tijdens het Amerikaanse evenement zal worden onthuld. Hier zijn de woorden van Rob Cunningham, CEO en oprichter van Blackbird Interactive in dit verband:

“We zijn erg enthousiast om met het Focus Home-team te kunnen werken, vanaf onze eerste ontmoeting was het duidelijk dat ze perfect waren om ons te helpen onze nieuwe en innovatieve game onder een groot publiek te brengen. Focus Home Interactive deelt oprecht onze visie op het creëren van titels van hoge kwaliteit en heeft de wereld die we creëren volledig omarmd. We voelen ons enorm gelukkig dat we deze kans hebben en ze niet in deze spannende en vruchtbare samenwerking zien duiken! "

Pax East

John Bert, van Focus Home Interactive toegevoegd:

“We zijn erg blij om Blackbird aan boord te verwelkomen, omdat we blijven investeren in nieuwe en innovatieve spellen die spelers de komende jaren zullen verbazen. Bovendien is het geweldig om deze game te kunnen laten zien op PAX East 2020, de prestigieuze conventie over gamingcultuur die elk jaar in Boston plaatsvindt. "