Temtem het is geen bijzonder complex spel. De duidelijke afleiding van een gevestigde subgenre en de open inspiratie voor de games van het merk Pokémon maak het een titel die verre van moeilijk toegankelijk is. Gezien het grote aantal Temtem-typen bruikbaar, je zou kunnen verdwalen in het doolhof van zwakheden van onze favoriete kleine monsters.

De jongens van Rock Paper Shootgun ons te hulp komen met een duidelijke en eenvoudige tafel samenvatting waarin de interacties tussen de verschillende typen worden aangegeven.

Temtem typen grafiek

De cellen bitchy de weerstand aangeven bij het ondergaan van een aanval van een bepaald type, de cellen grijs geen specifieke modificaties, terwijl die verdi de felbegeerde "supereffective". Bijvoorbeeld een verplaatsing van het type 'natura”Zal bijzonder geschikt zijn tegen een Temtem Water of aardetype. Laten we tot slot dat niet vergeten in het geval dat dezelfde beweging Natura wordt gebruikt tegen een tegenstander van beide zwakke types, zal de schade er één nemen dubbele toename!