Als je een van degenen bent die blijven "Toss a coin to your Witcher" neuriën, hebben we goed nieuws voor je: binnenkort kun je het vinden op Spotify.

Netflix heeft dat inderdaad bevestigd "The Witcher Soundtrack Vol. 1" zal beschikbaar zijn op 24 januari 2020 su Spotify e Apple Music. Op dit moment kun je al luisteren naar de slogan "Toss a Coin to your Witcher", terwijl de andere nummers worden toegevoegd op de eerder genoemde datum.

De Netflix-serie gewijd aan de avonturen van Geralt van Rivia in feite is het in staat geweest om het publiek te veroveren, niet alleen voor acteren en plot, maar ook voor de opmerkelijke soundtrack gemaakt door de getalenteerde componist Sonya Belousova.

Wat vind je van deze bewerking van de romans van Andrzej Sapkowski? Je leest dat er binnenkort een zal komen geanimeerde speelfilm?