Sindsdien zijn er twee jaar verstreken officiële verwijdering di Wii U van Nintendo. In de afgelopen periode zijn er twee games gepubliceerd op de veel betreurde laatste (in feite) vaste console kentekenplaat Grande N en vandaag de indiscretie van nog een nieuwe release.

In feite komen er geruchten uit de ESRB, het ratingbureau op Amerikaanse bodem, de overweging voor onze PEGI. Nou, na de komst van Drop It: Block Paradise en Regina & Mac, Shakedown: Hawaii, de opvolger van Retro stad Rampage, Was geclassificeerd voor Wii Uwaardoor zijn aankomst zeer waarschijnlijk is.

Bedenk dat de titel het werd ook verspreid op Nintendo Switch en 3DS. In feite zou het zo zijn een keuze op zijn zachtst gezegd nieuwsgierig van de ontwikkelaars, maar waarvan men niet kon nalaten de goedheid in de bedoeling te onderstrepen.