Volgens rapporten van Gematsu, een nieuwe retro-collectie van Mortal Kombat werd geclassificeerd door de commissie Pan-Europese spelinformatie (PEGI). Hoewel de evaluatie momenteel niet verschijnt op de PEGI-websiteGematsu nam een ​​screenshot van de kaart terwijl deze nog actief was.

De game, Mortal Kombat Kollection Online, wordt vermeld als een remake van de eerste drie games in de serie. Hij scoorde 18, waardoor het ongeschikt is voor kinderen en zal het hebben "Bijgewerkte graphics, gameplay en online functies."

De ontwikkeling van de titel heeft behoorlijk problemen opgeleverd. In 2018 is het project toevertrouwd aan Blind eekhoornvermaak, is geannuleerd door Warner Bros, die de keuze rechtvaardigde door te zeggen dat hij nooit zo'n belangrijk project kon toevertrouwen aan een studio die nog nooit een spel in zijn geheel had gemaakt.

Warner Bros. Entertainment heeft deze verzameling (of Kollection) niet officieel officieel aangekondigd, dus we hebben geen bevestiging dat deze daadwerkelijk zal worden vrijgegeven. Een PEGI-beoordeling suggereert echter dat de titel waarschijnlijk nog in ontwikkeling is.