Nintendo en Intelligent Sistem hebben gedeponeerd bij het Japan Patent Office een patent die interesse wekt voor bepaalde personages, meer in het bijzonder spelers aanmoedigt om items van het bovengenoemde personage te verkrijgen.

“Het systeem schenkt een item van een personage aan de gebruiker wanneer aan de vereiste is voldaan. Het systeem verwerkt het spel op basis van het object dat door de gebruiker is verkregen, inclusief spelobjecten die betrekking hebben op een specifiek personage en / of een ander personage. Ongeacht of de gebruiker een personage-item bezit, de parameter die volgt op het personage wordt bijgewerkt dankzij de spelresultaten. Wanneer de parameter aan de vereisten voldoet, ongeacht of de speler het object bezit of niet, voert het systeem de gebeurtenis uit waar dit karakter wordt weergegeven. "

Nintendo Patent 2 Nintendo Patent

De afbeeldingen van het patent verwijzen naar de Fyre Emblem-franchise en het evenement Forging Bonds. Tijdens het evenement verdienen spelers genegenheidspunten voor een van de vier helden, als we genoeg punten hebben, ontgrendelen we veren of cosmetische artikelen voor ons feest. In het geval dat we de personages van het evenement niet zouden hebben verkregen, blijven we toch affectiepunten krijgen.

Nintendo wordt gelanceerd

Blijkbaar is het bovengenoemde niet het enige patent van Nintendo, het lijkt erop dat het bedrijf een accessoire heeft ingediend om een touch-pen met Joy-Con, dat Pokèmon Ranger en zijn opnamesysteem op Nintendo DS zou herinneren en alleen om de hele foto te krijgen, is ook aanwezig een passief loopapparaat.

Wat vind je van de licentie van Nintendo? Gelooft u dat dit systeem effectief is om de interesse in bepaalde personages te vergroten of denkt u dat anders? Ondertussen lijkt het erop dat Marc Laidlaw die Valve twee jaar geleden verliet, werd geraadpleegd om de plot van Half-Life: Alyx te schrijven?