Pokémon GO is nog niet klaar met de Lunar New Year-vieringen, in feite is het nu mogelijk om specimens te vinden van Chromatische Gyarados en Magmar in het wild.

De huidige gebeurtenis, naast het nieuws dat de afgelopen dagen al is gelekt (we verlaten u qui ons speciale artikel), heeft nog meer te bieden. Niantic in feite heeft het besloten trainers van over de hele wereld de moeite te besparen om 400 Magikarp-snoepjes te verzamelen om Gyarados te verkrijgen, waardoor het in het wild ook in chromatische vorm beschikbaar is (als je geluk hebt natuurlijk).

Maar het Pokémon-symbool van doorzettingsvermogen is in goed gezelschap, in feite is het ook beschikbaar in het wild Chromatische magmar, voor het eerst in de geschiedenis van het gelukkige mobiele spel.

Veel succes aan alle coaches die tegenwoordig aan het evenement deelnemen.