Il officiële Twitter-profiel EB Games Canada heeft de aankomst aangekondigd Nintendo Switch di Street Fighter V: Champion Edition.

Deze mededeling ging door geen enkele vergezeld release datum o officiële prijs. De tweet, onder de aandacht van een groot aantal gebruikers, was toen snel verwijderd van het account van de bekende videogamewinkel.

Street Fighter-schakelaar

Onder degenen die de post hebben opgemerkt, is er echter ook Yoshinori Ono, Producent van het vijfde hoofdstuk van de titel in kwestie, die zorgde voor ontkennen in zeer levendige manier. De versie die zojuist is aangekondigd, is niet in uitvoering.

De PR's van EB Games hebben daarom de oorzaken van een dergelijke fout uitgelegd, onder verwijzing naar verward hebben de versie PlayStation 4 van het targato vechtspel Capcom, met de fantoom voor Nintendo Switch